فرآورده هاي گوشتي مام، شركت تهران همبرگر

مطالب دیگر:
📜دانلود پاورپوینت عنوان درس7: ورزش و نيرو (2) .📜دانلود پاورپوینت ارائه ارتباط زاویه و نیمساز ریاضی پایه پنجم با محتوای سال ها و درس های گذشته .📜دانلود پاورپوینت ارائه ارتباط چند ضلعی های ریاضی پایه پنجم با محتوای سال ها و درس های گذشته .📜دانلود پاورپوینت ارتباط طولی اعداد اعشاری در مقطع ابتدایی .📜دانلود ریاضی پنجم دبستان فصل 7؛آمار و احتمال .📜دانلود پاورپوینت آمار و سرشماری در ریاضی ابتدایی .📜دانلود پاورپوینت عنوان درس: ورزش و نيرو (1) .📜دانلود پاورپوینت ریاضی پنجم دبستان مبحث :ضرب عددهای اعشاری .📜دانلود پاورپوینت طرز تهیه نان .📜دانلود پاورپوینت در مورد كوه هاوقله هاي ايران .📜دانلود پاورپوینت امپراتوری های قدرتمند چگونه کشور را اداره می کردند؟ .📜دانلود پاورپوینت در مورد اوضاع اجتماعی ایران باستان .📜دانلود پاورپوینت در مورد اوضاع اقتصادی در ایران باستان .📜دانلود پاورپوینت در مورد دانش و هنر در ایران باستان .📜دانلود پاورپوینت در مورد تساوی کسرها .📜دانلود پاورپوینت در مورد دیابت .📜دانلود پاورپوینت در مورد مهارت های اجتماعی .📜دانلود پاورپوینت در مورد بحث اهرم ها .📜دانلود پاورپوینت در مورد زبان آموزی کلاس اوّل (آموزش استثناء) .📜دانلود پاورپوینت تحليل محتواي دروس هديههاي آسمان؛ پايه پنجم درس چهارم: از نوزاد بپرسيد .
فرآورده هاي گوشتي مام، شركت تهران همبرگر |600644|lbt
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان فرآورده هاي گوشتي مام، شركت تهران همبرگر را مشاهده می نمایید.

فرآورده هاي گوشتي مام، شرکت تهران همبرگر

شركت تهران همبرگر

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 110

فهرست

فصل اول

تاريخچه شركت تهران همبرگر

مقدمه

فلوچارت سازماني

فلوچارت توليد همبرگر

تكنولوژي توليد همبرگر

مواد اوليه

گوشت

چربي

پياز

سويا

افزودنيهاي مجاز

نمك طعام

ادويه‌جات و چاشني ها

روش توليد

دستگاهها و ماشين آلات مورد نياز

سردخانه زيرصفر

گيوتين

دستگاه‌هاي چرخ گوشت ( معمولي مخلوط گم زير صفر درجه )

دستگاه مخلوط كن

دستگاه يخ ساز

دستگاه همبرگرزن

تونل انجماد

بسته بندي همبرگر

شستشو

فصل دوم

تعريف همبرگر

رده بندي برگرها

انتخاب گوشت

تركيب شيميايي گوشت

آب

ظرفيت نگهداري آب

پروتئين

چربي

توان اتصال دهندگي انواع گوشت

PH انواع گوشت

عوامل مؤثر بر استحكام خمير همبرگر

درجه حرارت

PH

مقدار چربي

مقدار پروتئين محلول گوشت هاي مصرفي

ميزان چسبندگي و لزجي امولسيون گوشتي

يكنواختي تركيب مواد اوليه

مكانيسم تأثير نمك در همبرگر

روش هاي كنترل توليد همبرگر

كنترل تركيب

نسبت رطوبت – پروتئين

فرمولاسيون همبرگر در ايران

فرمولاسيون خارجي همبرگر

تركيبات غيرگوشتي

توسعه دهنده ها

اموليسفايرها

نمك طعام

سويا

تخم مرغ

آرد سوخاري

روغن و چربي

آزمايشات كنترل كيفي

آزمايشات كنترل كيفيت مواد اوليه

كنترل كيفي مواد مياني و شرايط

كنترل كيفيت محصولات

آزمايشات ميكروبي

آزمايشات شيميايي

آزمايشات شيميايي

رطوبت

خاكستر كل

چربي تام

كربوهيدات

پروتئين

آزمايشات ميكروبي

روش اندازه گيري T.C

كپك و تخمير

روش شناسايي و شمارش استانيلوكوكوس ارئوس كوآگولانز (+) در مواد غذائي

روش شمارش استافيلوكوكوس اورئوس

روش جستجو و شناسايي ساليونلا

ارزيابي حسي

تقلب در فرآورردهاي گوشتي

متدهاي ذخيره سازي و نگهداري گوشت

بسته بندي همبرگر خام منجد ( بر اساس استاندارد ملي ايران )

بسته بندي كباب لقمه خام منجمد ( بر اساس استاندارهاي ملي ايران )

شرايط و نحوه بازاريابي

موقعيت شغلي براي مقاطع تحصيلي كارداني و كارشناسي رشته غذائي

برنامه احتمالي كارخانه جهت عبور كيفيت محصولات

اشكلات توليدي كارخانه

محاسن توليدي كارخانه

فصل چهارم

پيشنهادات